Post by gandbankafollstat on Feb 23, 2022 19:13:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçıların səhv açarları ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Çətin deyən səviyyə çətin idi. Ona görə də oynamağı dayandırdım.
Oyunun "Səviyyə" versiyasının heç bir mənası yoxdur, parçaların necə dəyişməsi, istiqamətləri yoxdur, onlarla əlaqə saxladığınız zaman heç vaxt cavab vermirlər. Üstəlik, lövhə dolduqda sizə yanlış parçaları vermək üçün proqramlaşdırılmışdır. Üstəlik, sizi vaxt itirir! Siz pul xərclədiyiniz zaman belə davam edərsə, hər şeyi itirirsiniz! Çox axmaq. Silindi!!!
əsl problem bu. qeyri-mümkün formaları ataraq yüksək ballara çatmağınıza mane olmadıqları müddətcə yaxşıdır. digər blok bulmacalarda yaxşı bir xal qazanırsınız, qalan oyunları isə yarıya çatmaq üçün döyüşürsünüz. Bu, gəncləri çox ruhdan salır. biz onları daha yüksək nəticə əldə etməyə təşviq etməliyik, asan deyil, lakin qeyri-mümkün də deyil
gözəl proqramdır
Məsləhət verin 1. İlk dəfə "oyun boz rəngə çevrildikdə" BİR-dən çox blok göstərişlərini necə əldə edirsiniz? 2. Özümə fərdiləşdirilmiş Tutacaq/İD-i necə verə bilərəm? 3. HELP düyməsi varmı?
Mən bu proqramı dünən yüklədim və oyunu çox sevirəm. Mən səsi söndürməklə oynayıram ki, reklamlara göz yummaq asandır. Dünən bir bonus zar oyunu keçirdim və aşağıda başqa bir xüsusiyyət var idi. Ancaq bir gecədə hər ikisi yoxa çıxdı. Bunun dəyişdirilməsi lazım olan bir şey olub olmadığına əmin deyiləm.
Bu oyun çox asılılıq yaradır. Dəyişiklikləri sevirəm, çünki o, daha maraqlı seçimlər əlavə edir, amma indi bunu çox yaxşı bacarmışam. Klassik tapmacada o qədər yüksək nəticə əldə etdim ki, onu məğlub etmək üçün lazım olan vaxtı ayıra bilməyəcəm. Yeganə şikayətim odur ki, reklamlara baxaraq yığdığım bütün xırda şeylərlə nə edəcəyimi bilmirəm. Hara getdiklərini və onlarla nə etməli olduğumu bilmirəm.
blok və barmağımın onu sürükləməsi arasındakı gecikmə istisna olmaqla, tam gözlənilən kimidir. Mən onun toxunduğum yerdən təxminən yarım düym yuxarıda olmasını xoşlamıram. Buna görə onu silirəm
Rəyimi yenidən dəyişdirirəm! Bu oyun mənim sevimli oyunlarımdan biridir. Mən qabaqcıl səviyyəni bəyənirəm, lakin digər səviyyəyə edilən dəyişiklikləri bəyənmədiyim üçün yenə də 1 ulduzu götürdüm.
Block Puzzle Jumboq wckj
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrŕrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oyundur
1945 Air Force: Airplane games Аркадни dkj
Block Puzzle Puzzle gnv
Son yeniləmədən əvvəl onu bəyəndim, qabaqcıl rejim yaxşı bir əlavə kimi görünürdü, lakin yeni görünüşə nifrət edirəm və o, çox rahat işləmir. Bu oyunun 100-ə yaxın versiyası var ki, mənim tetris tapmacalarımın əyləncəsi üçün başqa yerə gedirəm
Əyləncəli, əyləncəli, əsl şey kimi vaxtı öldürür
Nəzarət pis, lakin əyləncəli oyun
Çox Əyləncəli Əla Və Və Ya Əl və Göz Koordinasiyası üçün Beyni daha yaxşı işləmək üçün məşq etdirən Möhtəşəm Bir Oyun. Möhtəşəm Yaradıcı Və Ya Rəngarəng Oyun.
Təşəkkür edirəm, bu blok tapmaca oyunu həqiqətən ən yaxşısıdır, mən onların çoxunu sınamışam, amma bunun ən yaxşısı olduğunu tapmağa davam edin.
Bəyəndim, amma oynamağa başlayandan çox vaxt keçdi. Yeniləmə gələcək deməyə davam edin. Mən onu yeniləyə bilmirəm. 1000 səviyyəsinə çatdım.
Onu sevirəm, amma oyun çətinləşdikcə, kaş ki, sizə 3x qeyri-mümkün parçaları verməsinlər! Bir sıra yaratmağa imkan verən bir parça verməsəniz, 3x boz parça da verə bilərsiniz! 🤔
Gözəl oyun, həqiqətən də fantastikdir. Darıxdığımız zaman vaxt keçmək üçün yaxşıdır.
İlk 290 səviyyəni keçin. Sonra oyun qeyri-mümkün olur. Alqoritmlər işə başlayır. Bütün şanslar olur və bacarıq yoxdur. Vaxt itkisi.
Çox darıxdığımda və yuxuya getmək üçün nəsə lazım olanda bu oyunu oynamağı xoşlayıram. Bu oyunda yeganə maraqlı şey bir səviyyədən digərinə keçməyinizdir. Bu oyun məni motivasiya etmir. Səviyyənin çətinliyindən asılı olmayaraq, bir səviyyədə qalib gəlsəniz və ya keçsəniz, cəmi 100 sikkə alacaqsınız. Aşağı səviyyələrdə oynadığınız zaman əldə etdiyiniz eyni kədərli 100 sikkə/bal. Dizayn olsa da gözəldir.
Çağırışları tamamlamalı olduğunuz Qabaqcıl bölmə əladır! Çətinlik layiqli bir sürətlə irəliləyir. Sonsuz bloklar qoyduğunuz Klassik bölmə bəzi işlərdən istifadə edə bilər. Çətinlik çox sürətlə artır, çünki təsadüfi generator sizi çox böyük bloklarla tez öldürür
gözəl
köhnə hesabı məğlub etmək əyləncəlidir. Kaş ki, düzəltmək üçün pis hərəkət olarsa, geri oynatma düyməsi olaydı... Biz hələ də səhv hərəkəti düzəltmək üçün geri qaytar düyməsini gözləyirik. Güman edirəm ki, 4 ulduz bu günə qədər qalacaq...
onları bağlamaq seçimi olmayan yarım ekranda açılır reklamlar. nece?
Boş vaxtınızı keçirməyə dəyər.
Block Puzzle Dėlionė yxhs
Gözəl və vaxt keçirmə oyunu
Mən bu oyundan çox həzz alıram, əvvəllər telefonumda heç vaxt oyun oynamamışam, amma kilidlənmənin cansıxıcılığı məni buna sövq etdi! Bununla belə, mən indi yüksək səviyyədə oynayıram və 500-cü səviyyədə ilişib qaldığım üçün həqiqətən məyus olmuşam. Mən, həqiqətən, oyunu necə inkişaf etdirə biləcəyimi görə bilmirəm, çünki gem oyunun qurulduğu kimi hərəkət edə bilməz. ..... Həqiqətən əsəbiləşdim! Bunu yazandan bəri mən iki dəfə dəstək e-poçtu göndərdim. Hələ də oyunu oynayırıq!!
Mən bundan həzz alıram. Vaxt keçirmək üçün əladır. İstənilən vaxt oyundan asanlıqla çıxa və qaldığım yerə qayıda bilər.
🖤
super oyundur
Oyun yukle oyun yukle
İqtisadi iqlim. . LOADING və digər ödənilməmiş məbləğ ödənilir. Mən birinci olan bir adamam və bir cüt axtarmaq şansınız ola bilər!
çox pis və maraqlı deyil
Crazy cool! Əl/göz koordinasiyamı yaxşılaşdırmaq üçün əladır. Məni bir az daha kəskin edir! Onu sevirəm!
blok tapmacasını oynamaq həqiqətən yaxşıdır ...... mən onu xüsusilə həb kimi vurğulayanda onu oynamaqdan həzz alıram
Çətin olmaq mümkün deyil, nə qədər yüksəlirsinizsə\ 9-25- 2021 Səhv oxudum və sonra nə baş verdiyini anlamaq üçün mənə bir az vaxt sərf etdim, e-poçtun oyunu blokladığımı söylədiyi düşündüm və axtarış rejiminə keçdim. çıxa bilərsən?
əyləncəlidir və vaxtı uçurur. Mən sadəcə ala biləcəyiniz fırlanma düyməsi istəyirəm. bəyəndim 👍🕑